Головна Шоу-бізнес «Хай самі в цьому болоті возяться» — Анна Кошмал сказала, що думає про російських колег-путіністів зі «Сватів»

«Хай самі в цьому болоті возяться» — Анна Кошмал сказала, що думає про російських колег-путіністів зі «Сватів»

by admin

Українська акторка Анна Кошмал розповіла, що думає про колег-путіністів, які грали з нею на одному знімальному майданчику серіалу «Свати».

Кінозірка дивується висловлюванням акторів Федора Добронравова і Тетяни Кравченко, які підтримують повномасштабне вторгнення РФ в Україну. Зараз Анна не спілкується з ними та пояснила чому.

«Всі чомусь думають, якщо ми в серіалі родина, то у нас і в житті такі стосунки. Але це неправда. Ми могли разом повечеряти, поговорити на якісь теми, але ми ніколи поза проєктом не листувалися, не телефонували. Не вітали з днем народження. У мене навіть немає жодного номера телефона цих людей. У нас ніколи не було контакту. Ми приїхали, попрацювали і роз’їхалися. Ніколи не було жодних родинних зв’язків. Це абсолютно чужі люди», — сказала акторка в програмі «Вихідний 2.0».

З початком війни вона не мала марних сподівань чи образ на екс-колег. Тому те, що вони за криваву політику Кремля, для неї не стало здивуванням, зазначила вона.


«Хай самі в цьому болоті возяться. На хвору людину якось дивно ображатися. Що було в минулому — залишається в минулому», — каже Кошмал.

Також Анна згадала ще одного російського актора Олександра Феклістова, який виїхав з країни-агресорки та підтримує Україну.

«Він завжди був дуже проукраїнським. Особисто з ним не спілкувалася, лише бачила його підтримку. Я впевнена, що він поїхав давно. У нього вже були плани, наскільки я знаю», — додала акторка.



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини