Головна Статьи Вибір страхової компанії та методу страховки

Вибір страхової компанії та методу страховки

by admin

566314Не дивлячись на те, що ринок страхових послуг на даний момент в Україні є переповненим, дійсно хороших страховиків насправді мало. Обираючи страхову компанію для оформлення будь якого полісу необхідно бути вкрай обережним. Приклад дійсно хорошої страхової фірми можна побачити тут. Ця компанія вже встигла зарекомендувати себе серед клієнтів з найкращого боку.

Окрім вибору самої страхової компанії перед клієнтами постає вибір між двома найпопулярнішими способами оформлення полісу. А саме замовлення послуги через Інтернет, чи особистий похід до офісу страхової компанії.

Інтернет

Віднедавна в Україні з’явилась змога замовляти страховий поліс не виходячи з дому. Інтернет страхування набирає все більших обертів, адже інтерес населення до цієї послуги неупинно зростає. Серед беззаперечних переваг Інтернет страхування можна виділити наступне:

  • зручність (не треба їздити кудись, стояти в чергах);
  • можливість порівняння пропозицій від різних страхових компаній одночасно;
  • економія часу;
  • економія коштів;
  • можливість оформлення в будь який зручний для вас час.

Завдяки появі такого виду послуг на ринку, тепер набагато простіше оформити страховий поліс. Якщо ваша робота забирає занадто багато часу, чи ви по іншим причинам не можете чи не хочете відвідувати офіс страховика, ви можете замовити поліс тоді, коли вам це буде зручно, навіть не виходячи з дому.

Офіс

Відвідування офісу клієнтом особисто поки є найбільш популярним серед населення України методом оформлення страховки. Втім, і тут є свої плюси. Відвідавши офіс ви можете особисто побачити працівників та інших клієнтів. Ніхто вам не забороняє перепитати у вже існуючих клієнтів про плюси та мінуси в роботі даної страхової компанії.


Крім цього, під час особистого спілкування із страховим агентом декому простіше зрозуміти умови договору, та можливості інших тарифних планів.

Такий варіант більше підходить для тих, хто має достатньо вільного часу у своєму розпорядженні. Також, особистий похід до офісу підійде тим, хто не так добре вміє вправлятись з комп’ютером, чи, можливо, просто не довіряє цифровим технологіям.

Для економії часу ви можете завчасно звернутись до страховика по телефону, запланувавши зустріч із агентом у зручний для вас час.

Ну а далі – вибір за вами. Обирайте саме той варіант, що буде зручнішим саме для вас. Але пам’ятайте, що дійсно хороші страхові компанії цінують та піклуються про своїх клієнтів.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини