Головна Статьи Що таке пошукова оптимізація сайтів: мета і цілі

Що таке пошукова оптимізація сайтів: мета і цілі

by admin

Пошукова оптимізація сайту – це комплексне поняття. Під SEO оптимізацією сайту мається на увазі комплекс заходів, спрямованих на поліпшення показників роботи сайту, збільшення видимості в Гугл та інших пошукових системах. а також збільшення прибутку вашого онлайн-бізнесу.


Пошукова оптимізація ніколи не проводиться просто так. Якщо так відбувається, то сенсу від SEO не буде, лише викинуті на вітер гроші. Платне SEO просування сайту завжди має мати мету – одну або декілька, а також конкретні завдання. 

Мета просування сайту в інтернеті: збільшення відвідувачів
Розширення списку ключових фраз і слів
Доволі часто трапляється так, що за якимось важливими тематичними ключами відвідувачі на ваш сайт не приходять. У такому випадку для SEO просування сайту у пошукових системах доцільно розширити список ключів, під які буде виконуватися оптимізація контенту. Зважте, що розширення переліку ключів завжди супроводжується збільшенням обсягу текстового контенту, адже ці ключові слова десь необхідно використовувати.

Зміна переліку ключів
Це вам може знадобитися тоді, коли відвідувачі не приходять на сайт за найбільш важливими й значущими ключами. Наприклад, люди приходять на сайт за ключами A, B і C. При цьому для SEO просування сайту в мережі інтернет потрібно, щоб приходили за словами A, B і E. 


Тож необхідно прибрати з контенту всі можливі входження ключа C і додати ключ Е. І це не так просто, як здається. Цілком можливо, що для вирішення цього завдання й розкрутки сайту в Гугл доведеться додавати нові розділи зі статтями, кардинально міняти структуру сайту. 


Просування сайту – це завжди робота з ключовими словами
Як бачимо, при SEO оптимізації сайту завжди відбувається робота з ключами, які ретельно підбираються й коригуються. Тому найголовнішим завданням пошукової оптимізації та SEO просування сайтів є приведення реальних пошукових запитів, за якими люди приходять на сайт, до ідеальних – за якими повинні приходити. Кожен етап пошукової оптимізації зазвичай спрямований на зближення цих двох типів запитів, їх максимальну інтеграцію. 


Просування сайту самостійно передбачає врахування багатьох інших факторів, у яких буває розібратися доволі складно. Якщо прагнете досягти результат, краще довірте ваш сайт професіоналам, таким, як до прикладу, SEO Creative.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини