Головна СтатьиРазвлечение Наскільки ви хороший гравець в покер?

Наскільки ви хороший гравець в покер?

by admin

Багато гравців задаються питанням, щось на кшталт: «Я все роблю грамотно?», — але найчастіше, не знаходять відповіді у власних ігрових результатах, тому що там дуже багато дисперсії.

Ви не можете поставити запитання друзям, тому що не факт, що ваші друзі професійно розбираються в цій грі. Ви можете опублікувати хенди в мережі Інтернет, але навряд чи отримаєте серйозну відповідь. Я намагаюся ставитися до цієї гри, як до бойового мистецтва. Я навчаюся тому, що може зробити мене краще, і намагаюся вчитися постійно, пізнавати нові стратегії та вчуся складати виграшні комбінаціі в покері. Я вже розумію щось, але ніколи не зможу досягти вищого професіоналізму. Щодня я пізнаю щось нове. Мій покерний скилл збільшується, рішення я починаю приймати точніше і краще. І щодня я готую себе до того, що в завтрашній день буду знати ще більше. Я весь час намагаюся піднятися на одну сходинку вгору, але закінчення цих сходів так і не видно. Крім того, я завжди можу подивитися назад і з великим задоволенням помітити, скільки вже пройшов. Результативність, грошовий виграш чи програш не мають ніякого відношення до цього питання.


Більшість вважають, що кошти і є мірило ігрового професіоналізму, але це в більшості своїй нонсенс. Ви повинні вміти розцінювати власний результат. Вам вистачає того, що ви знаєте сьогодні? Чи готові навчатися далі? Що ви розумієте досконало, які професійні вміння належить відточити? Ви повинні чітко знати, що фінансова результативність не має значень. Якщо вона сьогодні є важливим моментом для вас, тоді ви повинні опустити за ставками. Єдине, що має значення — це особисто ваше самовідчуття. Ви повинні відчувати себе набагато сильніше, ніж в минулій грі, і тільки тоді ви зможете бути впевнені в тому, наскільки успішним гравцем ви є.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини