Головна СтатьиРазвлечение 15 бюджетних способів відмінно провести час з друзями

15 бюджетних способів відмінно провести час з друзями

by admin

Дружнє спілкування дуже важливо, воно заряджає нас енергією і дає можливість підтримувати впевненість в собі. На жаль, наживо люди спілкуються все рідше і рідше, втрачаючи цінні душевні зв’язку. І часто виправдовують це тим, що часті дружні посиденьки спустошують гаманець. Але було б бажання, а можливість весело провести час в дружній компанії без особливих витрат завжди можна знайти!

Ось кілька таких способів:

  1. Музична вечірка. Попросіть ваших друзів принести їх улюблену музику і насолоджуйтесь весь вечір. Ви можете влаштувати ностальгічну дискотеку з музикою вашої юності, блюз-паті або навіть розучити якийсь танець.
  2. Ігровий вечір. Підготуйте легкі закуски і грайте весь вечір — в мафію, нарди, шаради, твістер, пазли або покер — у що завгодно. До речі, якщо ви ще не навчилися грати в покер, то ви можете прочитати кілька секретів для початківців гравців — і вже через 5 хвилин ви будете знати правила гри в покер для новачків.
  3. Манікюрна вечірка. Зберіться з подругами і влаштуйте вечір нейл-арту, відпрацьовуючи один на одному свою майстерність.
  4. Клуб обговорень. Складіть список фільмів, книг або подій, які всім вам відомі, і за келихом вина обговоріть все по черзі. Залежно від ваших інтересів можна обговорити новинки моди, гучні статті в інтернеті, загадкові явища, політичні процеси і т.д.
  5. Обмін одягом. Відмінний спосіб позбутися від старих речей і оновити гардероб! Попросіть ваших подруг принести весь одяг, яку вони не носять і влаштуйте примірку і обмін між собою.
  6. Віртуальне путешест. Навіть якщо ви найближчим часом не збираєтеся нікуди їхати, розробка маршруту подорожі може виявитися дуже захоплюючим заняттям. Продумайте все до дрібниць — в якому турагентстві Казані вам підберуть подорож, які місця будете відвідувати, в яких готелях зупинятися. Складіть альбом вашої подорожі — фотографії пам’яток можна взяти з інтернету. Ви отримаєте величезне задоволення, а на той час, коли ви
  7. Семінар краси. Підберіть навчальні відео на youtube і вчіться макіяжу, плетіння косичок, масажу тощо перетворюючись з новачка в професіонала всього лише за ніч.
  8. Дружня ночівля. Пам’ятайте, як в дитинстві всі ми любили ночувати один у одного? Це був не тільки веселе проведення часу, але і спосіб зміцнити дружній зв’язок. Запросіть ваших друзів в гості з ночівлею і згадайте дитинство. Замість страшилок на ніч ви можете влаштувати Ніч страшного кіно і подивитися кілька фільмів жахів.
  9. Дегустація. Дегустріровать можна все що завгодно — вино, шоколад, морозиво, салати, домашню випічку. Нехай кожен принесе щось своє і в кінці вечора голосуванням виберіть переможця.
  10. Кулінарна вечірка. Вскладчину купите інгредієнти для якого-небудь складного страви і приготуйте його в домашніх умовах.
  11. Пікнік в найближчому парку. Зберіть закуски, візьміть плед і посидьте трохи в мальовничому місці. Можна взяти з собою м’яч або бадмінтон, рукоділля, можна просто поговорити.
  12. Сходіть в музей, в якому ви ніколи не були.
  13. Фотосесія. Заплануйте фотосесію і підготуйтеся до неї заздалегідь — продумайте образи, підберіть реквізит і місце для фотографування.
  14. Спільний шопінг. Відправляйтеся дружною компанією за покупками — наприклад, з метою оновити гардероб або косметичку, інтер’єр або навіть просто за продуктами.
  15. Планування. Візьміть пачку паперу, фломастери і складіть ваші життєві плани — чого ви хочете домогтися через 10 років в кожній галузі життя, і як плануєте до цього прийти. Намалюйте ваші карти бажань, схеми досягнення цілей. Крім глобального планування ви можете зайнятися організацією вашому повсякденному житті — розробити рутини і розпланувати різні щоденні завдання, попутно ділячись один з одним досвідом.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини