Головна Новости Кавомашина для офісу

Кавомашина для офісу

by admin

Що чудово стимулює діяльність мозку, додає бадьорості та знімає втому? Зрозуміло, чашечка ароматної справжньої кави. А що може допомогти офісним працівникам протриматися в тонусі до кінця напруженого робочого дня?

Правильно, все та ж чашка гарячого, ароматного напою. Щоб на роботі вам не доводилося відлучатися, бігаючи в кафетерій, виробники кофемашин подбали про доступну справжню каву прямо на робочому місці. Яким же повинен бути офісний кавовий апарат? Кавомашини, призначені для офісу наприклад, Кавомашина Jura E8 вимагають стриманого класичного дизайну, зручності у використанні, великого резервуару для кави, води та кавових відходів.

Це особливо важливо, якщо любителів випити кави чимало – кава має вистачати на всіх працівників та відвідувачів закладу. Простота та зручність роботи машини так само дуже важливі, адже людей, які будуть пити каву не мало, і не у всякого знайде час, щоб докладно розбиратися у всіх тонкощах налаштувань.

Тому робота кавомашини для офісу, наприклад це може бути Кавомашина Melitta Caffeo має бути максимально простою та зрозумілою. А вибір напою з кави не повинен викликати труднощів навіть у тих, хто особливо не розуміється на техніці.


Цим вимогам ідеально відповідає, наприклад, Delonghi Magnifica ESAM. Крім того, важливо врахувати, скільки кави йде в офісі в день — для більш ніж 80 чашок потрібно вибирати машину з великою продуктивністю, а для 20 і менше — можна вибрати компактний варіант.

Звичайно, вибираючи машину для кави-напоїв, наприклад Кофемашина Jura WE8 в офіс можна взяти найбільшу, як то кажуть «із запасом», але тоді вам при покупці доведеться переплатити, адже потужніші моделі цих апаратів, як правило, коштують дорожче.

Ще для офісної кавоварки важлива тиха робота пристрою та його гігієнічність. Самі розумієте, не у всіх на роботі є спеціальна людина, яка стежитиме за роботою апарату, наповненням резервуарів, чистотою тощо.

Що ще важливо для офісної кавомашини?

1). Система оповіщення про поломки та несправності. Самодіагностика апарата нагадає про необхідність додавання кави, води чи промивання резервуара.
2). Автоблокування кавоварки при роботі в несправному стані.
3). Гарантійне обслуговування апарату. Співробітникам офісу часто не вистачає часу, щоб звертати увагу на несправності машини, а подальша її експлуатація може призвести до серйозних поломок та дорогого ремонту. Тому вкрай важливо, щоб обслуговування спеціалістом з гарантії було досить тривалим.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини