Головна Запорожців запрошують подивитися спектакль і допомогти бійцям АТО

Запорожців запрошують подивитися спектакль і допомогти бійцям АТО

by admin

OLYMPUS DIGITAL CAMERAВже в цю суботу, 1 листопада, запорожці зможуть побачити спектакль «Иродова морока», який складений за однойменним твору Пантелеймона Куліша. Місце проведення вистави — історико-культурний комплекс «700-річний Запорізький дуб». Всі кошти, які можуть зібрати волонтери, підуть на користь бійців АТО.

«В основі твору« Иродова морока» — сюжет про царя Ірода. Але Куліш переніс все на українські реалії, додавши одного персонажа — запорожця, який в нелегкій боротьбі переможе Ірода, що жорстоко і жорстко правил в Україні» — заявляє Анастасія Коржова, головний режисер цього спектаклю.

Учасниками вистави виступлять багато запорізькі колективи — театр козацького бою «Спас», театр-лабораторія «Ві», музична група «Рок стейшн» (група зробила рок обробку текстів Пантелеймона Куліша), а також вогненно-піротехнічні шоу.


Вистава відбудеться 1 листопада, початок о 18.00. Вхід не оплачується. Під час заходу будуть проводити збір коштів на потреби бійців АТО.

«Всі зібрані кошти витратять на придбання термобілизни бійцям. Не дивлячись на те, що бійці отримали зимове обмундирування, воно не дуже тепле. І тому солдати не можуть себе комфортно почувати. Саме тому ми вирішили купувати термобілизна »- заявляє Любов Мороко, голова «Лєбєдії »(благодійний фонд).



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини