Головна Запорожців закликають взяти участь в акції на підтримку миру

Запорожців закликають взяти участь в акції на підтримку миру

by admin

DSCN7180_800Міський голова Олександр Сін на сьогоднішньому засіданні поінформував членів виконавчого комітету про зустріч з учасником велопробігу «Все за мир», громадянином Грузії Нодаром Берідзе, який об’їхав вже більшість обласних центрів України.

Нодар Берідзе виступає з ініціативою, що одним з методів мирного врегулювання ситуації в Україні є особиста участь кожного громадянина в цьому процесі.

Він закликав до того, щоб кожен українець, хоча б п’ять хвилин на день, зробив щось для того, щоб у нашій країні був мир. Нодар Берідзе пропонує навіть вибрати час для цього — 9:55 щодня. Що можна зробити? Наприклад, написати лист, подзвонити своїм близьким, знайомим до Росії, розповівши про ситуацію в Україні. Нодар Берідзе запропонував ще один варіант — відновлення партнерських взаємин між містами Росії та України.


Запорізький міський голова закликав запорожців приєднатися до цієї акції, передає прес-центр мерії.

— Я звертаюся до запорожців із закликом приєднатися до цієї акції. Важливо, щоб кожен з нас кожен день робив щось для досягнення миру. Для світу в нашому місті, в нашій країні, в сусідній Донецькій і Луганській областях, — сказав Олександр Сін.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини