Головна Запорожців просять здати кров для поранених бійців із зони АТО

Запорожців просять здати кров для поранених бійців із зони АТО

by admin

ALEX0726Запорізька обласна клінічна лікарня ініціює акцію зі збору донорської крові для поранених бійців із зони АТО, які надходять в польовий госпіталь, розгорнутий на території нашого регіону.

Про це повідомляє прес-служба КУ ЗОКЛ.

— Нашим пораненим бійцям, які зараз знаходяться в польовому госпіталі, терміново необхідні препарати крові. Це питання життя і смерті десятків наших синів, братів, батьків. З проханням надати допомогу з поставками препаратів компонентів крові до нас звернулося керівництво госпіталю, — підтверджує завідувач відділенням трансфузіології Запорізької обласної клінічної лікарні — керівник Центру детоксикації та еферентної терапії Олександр Саржевський. — Я закликаю всіх, хто за станом здоров’я може стати донором крові, внести свою посильну лепту у справу порятунку наших хлопців.

Кожен може внести свою лепту у порятунок життів, здавши свою кров. Це можна зробити щодня в робочі дні з 9.00 до 13.00 у відділенні трансфузіології (I поверх в будівлі поліклініки ЗОКЛ).


До відома, кожна здорова людина раз на 1,5-2 місяці може здати від 200 до 400 мл крові (при собі необхідно мати цивільний паспорт).

 

Проїзд громадським транспортом:

Маршрутні таксі № № 20, 40, 40А до кінцевої зупинки «Обласна лікарня».



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини