Головна Запорожці пробіжать традиційний легкоатлетичний крос

Запорожці пробіжать традиційний легкоатлетичний крос

by admin

400x300xmvd_begut.jpg.pagespeed.ic.BSQhmP03xvЗа інформацією управління з питань фізичної культури, спорту і туризму департаменту освіти, науки та спорту міської ради, з 8 по 11 жовтня в спортивному клубі «Бойові рукавиці» (вул. Гоголя, 118) пройдуть XXXVIII Міжнародні змагання з боксу серед молоді та дорослих, присвячені пам’яті Героя Радянського Союзу Миколи Яценка.

В змаганнях візьмуть участь понад 100 спортсменів з різних регіонів України. Урочисте відкриття змагань пройде 8 жовтня в 17:00.
Традиційний легкоатлетичний крос, приурочений Дню визволення Запоріжжя від нацистських загарбників, пройде 12 жовтня о Центральному парку культури і відпочинку «Дубовий гай».
Змагання проводяться з 1996 року. У них беруть участь вихованці дитячо-юнацьких шкіл з легкої атлетики, триатлону, учні вищих навчальних закладів I-II, III-IV рівнів акредитації, ветерани спорту.
Цього року в легкоатлетичному кросі змагатимуться близько 200 спортсменів. Урочисте відкриття змагань відбудеться 12 жовтня о 10:00, передає прес-центр мерії.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини