Головна Запорізький «Металург» закінчив свої ігри в Кубку України

Запорізький «Металург» закінчив свої ігри в Кубку України

by admin

qp7qc9xtcj0Запорізький «Металург» в рамках 1/8 Кубка України провів повторну зустріч з донецьким «Олімпіком». Перший матч цих команд завершився з рахунком 2: 2, а це означало, що суперники мали однакові шанси, щоб потрапити в чвертьфінал Кубка. Але, на жаль, запорізький «Металург» не зміг скористатися цим шансом і продовжити боротьбу.

Перші хвилини матчу команди грали на рівних, але «Олімпік» відкрив рахунок вже на 13-й хвилині. Не встигли запорожці отямитися, як донецька команда оформила дубль. Ще до перерви «Металург» взагалі розклеївся і «Олімпік» довів рахунок до розгромного. 0: 3 — не на такий результат розраховували запорізькі вболівальники.


Під час другого тайму Олег Таран зробив ряд замін, які привели до активнішої гри запорізької команди. На жаль, на результат це не вплинуло. До всього цього Орелесі на 63-й хвилині отримав другу жовту картку і відправився на лаву запасних. Лише наприкінці гри «Металург» активізувався і створив декілька небезпечних моментів біля воріт суперника, але голом це не закінчилося. А ось «Олімпік» зміг ще раз відзначитися. Матч закінчився розгромним рахунком 0: 4 і розбитими надіями запорожців пройти далі в Кубку України.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини