Головна Запорізький боксер став володарем Кубка України з боксу

Запорізький боксер став володарем Кубка України з боксу

by admin

640x480ximg_2606У Кривому Розі найсильніші боксери країни оскаржували нагороди одного з найпрестижніших змагань сезону — Кубка України. Медалі були розіграні в десяти вагових категоріях, дві з них отримали запорізьку прописку. Ще дві були завойовані уродженцями нашої області, але в залік інших регіонів.

Високий клас продовжує демонструвати запорізький боксер, чемпіон Європи серед молоді Дмитро Замотаєв. Вдруге поспіль боксер довів, що рівних йому ваговій легкій ваговій категорії 49 кг, в Україні немає. Чинний чемпіон країни додав у свою колекцію нагород ще й Кубок. У фіналі вихованець Олександра Трюхиной впевнено виграв у львів’янина Назара Куротчин 3:0.


Переможцем Кубка України став і бердянець Олександр Ганзуля. Правда своє золото у вазі 81 кг спортсмен приніс у залік львівської та Дніпропетровської областей, честь яких тепер захищає. У фіналі Кубка України Ганзуля був сильнішим полтавця Олександра Хижняка 3:0.

Ще одна медаль, на цей раз срібна, пройшла повз запорізької «каси». У фіналі вагової категорії +91 кг вихованець запорізької ДЮСШ № 6, а нині представник Київської області Геворг Манукян, програв полтавському боксеру Денису Пояцикові 0:3.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини