Головна Запорізькі тепломережі відзвітували про ремонти

Запорізькі тепломережі відзвітували про ремонти

by admin

14653_BnHoverКонцерн «Міські теплові мережі» продовжує виконувати ремонти, наладку, випробування теплових установок і мереж для надійної та економічної роботи устаткування. Про це сьогодні повідомляє прес-служба запорізької мерії.

На минулому тижні робітники виконали ремонт 1354 п. М на мережах опалення та гарячого водопостачання. Роботи виконані по вулицях Задніпровської, 23, Хортицьке шосе, 34, Історичною, 42, Лермонтова, 18, Республіканської, 61а, на ділянках теплотрас провідних до житлових будинків № 39 по вулиці Трегубова, № 14 по бульвару Шевченка та ін.


Також тепловики виконали ізоляцію 459 п. М теплових мереж, налагодили роботу і замінили 23 одиниці обладнання. У котельнях по вул. Цитрусової, 9 виконано заміну двох баків-акумуляторів вузла гарячого водопостачання, по вул. Ушакова, 251 встановлений бак об’ємом 1000 куб. м і котел ТВГ-8 та інші.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини