Головна Запорізька область не може використовувати 7 млн. куб.м. зекономленого газу

Запорізька область не може використовувати 7 млн. куб.м. зекономленого газу

by admin

Gas flameУ Запорізькій області триває підготовка до опалювального сезону. Ця тема обговорювалася на черговій оперативній нараді першого заступника голови облдержадміністрації Григорій Самардак з керівниками структурних підрозділів ЗОДА.

Як розповів Директор Департаменту ЖКГ та будівництва Максим Шахов, на сьогоднішній день Запорізькій області вдалося з економити 7 млн​​. кубометрів природного газу, проте використовувати його поки все одно не можна. Справа в тому, що на те, щоб розподіляти газ на зимові місяці на свій розсуд, місцевим властями необхідно отримати відповідний дозвіл від Міністерства регіонального розвитку та будівництва України, пише Управління у справах преси та інформації Запорізької ОДА.


Для вирішення цієї проблеми Григорій Самардак доручив підрозділам підготувати листа з аргументованими роз’ясненнями, яке потім буде направлено до Міністерства.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини