Головна Запорізька обласна лікарня активно бореться з інсультом

Запорізька обласна лікарня активно бореться з інсультом

by admin

1024x683x0001_1.jpg.pagespeed.ic.6f_ZwAeppJЩороку, 29 жовтня, більш ніж в 40 країнах світу відзначається всесвітній день боротьби з інсультом. У зв’язку з 10-річчям від дня заснування всесвітнього дня боротьби з інсультом в Запоріжжі за круглим столом зібралися фахівці обласної клінічної лікарні. Вони обговорили профілактичні заходи, медико-соціальні аспекти захворювання, методику відновлення після інсульту і групи ризику.

«На сьогоднішній день інсульт є глобальною проблемою, яку можна вирішити тільки при об’єднанні різних фахівців. Цьому підтвердженням є те, що сьогодні тут зібралися фахівці як терапевтичного, так і хірургічного профілю» – каже виконуючий обов’язки головного лікаря Ігор Шишка. Крім цього, у обласної лікарні сьогодні є не тільки унікальні кадри, а й технологічні ресурси, які зможуть закрити всі аспекти цієї проблеми.


Зі словами в.о. головлікаря Ігоря Шишки погодилися всі фахівці, які були присутні за круглим столом. На їхню думку, найчастіше для того, щоб встановити причини інсульту і добре його пролікувати, потрібна участь багатьох фахівців: психіатрів, кардіологів, нейрохірургів, ендокринологів та судинних хірургів.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини