Головна Запоріжжя до опалювального сезону готово

Запоріжжя до опалювального сезону готово

by admin

13801751015243ccfddb225Вчора в облдержадміністарції відбулося засідання антикризового енергетичного штабу, яке в селекторному режимі провів директор Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва ОДА максим Шахов. Про це редакції NEWS 24 повідомили в Управлінні у справах преси та інформації Запорізької ОДА.

Головне питання, яке обговорювали учасники засідання — це підготовка області до осінньо-зимового періоду.
Шахов зазначив, що запорізький регіон повинен бути готовий почати опалювальний сезон в будь-який момент, як тільки встане така потреба. На даний момент, за наявними метеопрогнозами, цього не варто робити, проте вже зараз треба бути повністю готовими до початку опалювального сезону.
В ході проведення наради, керівники територій відзвітували про готовність до морозів теплових господарств.
Всі об’єкти соціальної сфери, а це дитсадки, школи та лікарні, підготували до опалювального сезону на 100%.
Житлово-комунальне господарство підготувало 6985 житлових будинків з 6787 запланованих (99,7%), 602 котельні з 612 запланованих (98,4%), була проведена заміна 9,2 км теплових мереж, відремонтовано 56,6 км водопровідних мереж і 7, 1 км каналізаційних.
Незважаючи на те, що практично всі планові роботи виконані в повному обсязі, Василівський район впорався тільки на 77,1%.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини