Головна Вчора в Запоріжжі «мінували» будівлю суду

Вчора в Запоріжжі «мінували» будівлю суду

by admin

567x377xzaminir.jpg.pagespeed.ic.L4I2gfooWEВчора, 29 жовтня, в 15:44 в чергову частину Ленінського райвідділу міліції від оператора служби «102» надійшло повідомлення про те, що до них зателефонував невідомий чоловік, який повідомив, що Запорізький окружний адміністративний суд заміновано.

На місце подій виїхала слідчо-оперативна група райвідділу в повному складі, фахівці вибухотехнічної служби при НДЕКЦ та кінологічної служби ГУМВС області.

З приміщення було евакуйовано 213 осіб. До 17.00 будівлю і прилеглу територію були обстежені. Вибухонебезпечних пристроїв не виявлено.


Слідчим слідчого відділення Ленінського райвідділу міліції розпочато досудове розслідування за ч.1 ст.259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності).

Нагадаємо, що відповідальність за подібні «жарти» передбачає позбавлення волі на строк до шести років. Зараз міліція проводить комплекс заходів щодо встановлення особи «мінера».

До речі, як уже неодноразово зазначалося, працівники запорізької міліції розробили чіткий алгоритм розкриття подібних правопорушень, який дає практично стовідсотковий результат. Тому за безглузді витівки їх авторам доводиться відповідати згідно чинного законодавства, повідомляє ВЗГ ГУМВС України в Запорізькій області.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини