Головна В Запоріжжі не подорожчає вартість проїзду в міському електротранспорті

В Запоріжжі не подорожчає вартість проїзду в міському електротранспорті

by admin

400x281xtramvaj.jpg.pagespeed.ic.lzmeJ3-liJВчора на порядок денний засідання виконавчого комітету міської ради було винесено проект рішення про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електротранспорті КП «Запоріжелектротранс».

На липневому засіданні виконавчого комітету Запорізької міської ради було затверджено тариф на проїзд в міських трамваях та тролейбусах в розмірі 2 гривень терміном на три місяці.

Заступник начальника управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради Олександр Грицаєнко, зазначив, що КП «Запоріжелектротранс» був проаналізовано ефективність нових тарифів і фінансових показників підприємства. Аналіз доходів від продажу проїзних квитків за серпень-вересень, не дивлячись на меншу кількість перевезених пасажирів, показав постійну динаміку збільшення при вартості проїзду 2 грн.


У серпні доходи комунального підприємства склали 2 млн. 694 тис. Грн. (збільшення на 203 тис. грн.), у вересні — збільшення на 307 тис. грн., в жовтні — на 437 тис. грн.

Члени виконкому підтримали пропозицію зберегти вартість проїзду в міському електротранспорті у розмірі 2 гривень на постійній основі, передає прес-центр мерії



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини