Головна В режим роботи запорізьких шкіл внесли корективи (не ввели шестиденку)

В режим роботи запорізьких шкіл внесли корективи (не ввели шестиденку)

by admin

prs01Сьогодні в кіноконцертному залі імені Довженка зібралися фахівці департаменту освіти і науки, молоді спорту міської ради, районних управлінь освіти, педагоги, керівники навчальних закладів, щоб підвести підсумки минулого навчального року та намітити плани на майбутній — 2014-2015 р.р.

Про це повідомляє прес-центр мерії.

За словами директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту міської ради Раїси Чухрай, з урахуванням можливого зниження температурного режиму в класах, в режим роботи запорізьких шкіл внесені корективи.

Тривалість уроків складе 40 хвилин. Школи, крім тих, у навчальних планах яких передбачено 6-денка, працюватимуть 5 днів.


Заняття в 2014-2015 навчальному році організовані за семестровою системою. Перший семестр триватиме з 1 вересня до 13 грудня 2014 року, другий — з 2 січня по 29 травня. Додаткові канікули по п’ять днів передбачені в жовтні і березні.

Зимові канікули заплановано провести з 29 грудня 2014 по 11 січня 2015 року. Сьогодні департаментом вже розроблений ряд заходи з утеплення навчальних закладів. Також розглядаються можливі варіанти обігріву класів електроприладами.

Також Раїса Чухрай акцентувала увагу педагогів на те, щоб дітей, які не перевантажували домашніми завданнями понад нормативи, а уроки були організовані максимально ефективно і змістовно.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини