Головна У Запорізькій області збільшили кошти бюджету на заходи безпеки та оборони

У Запорізькій області збільшили кошти бюджету на заходи безпеки та оборони

by admin

420x280xpic_bceedebda3a728f668f3c8f52bfb043a.jpg.pagespeed.ic.BaCTaRVG9sДепутати Запорізької обласної ради під час тридцять сьомої сесії затвердили зміни та доповнення до обласного бюджету на 2014 рік.

Як пояснив директор Департаменту фінансів обласної державної адміністрації Сергій Медведь, доповнення стосуються розподілу частини вільного залишку коштів загального фонду обласного бюджету в розмірі 2250 тис. грн., Що склався станом на 1 січня поточного року.

Кошти планується направити на придбання пально-мастильних матеріалів, обмундирування, засобів активної оборони та бронезахисту, автозапчастин, засобів зв’язку військової частини 3033 внутрішніх військ МВС України (300 тис. грн.); для фінансування заходів, пов’язаних з перебуванням на території області учасників антитерористичної операції або їх участю в зоні її проведення (250 тис. грн.); для придбання засобів радіо-телефонного зв’язку та комп’ютерного обладнання, а також установки відеоспостереження міського пункту управління Департаменту з питань цивільного захисту населення ОДА (200 тис. грн.); для придбання збірних залізобетонних ДОТів ТОВ «Запорізький ДСК» та устатковання (1500 тис. грн.)


Крім того, на 1 313,888 тис. грн. збільшена субвенція територіям області, кошти спрямовані на фінансове забезпечення громадян, які тимчасово переїхали з регіону АР Крим, м. Севастополя та районів проведено АТО.

У зв’язку із збільшенням обсягу субвенції з державного бюджету на проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів розподілені кошти в обсязі 142,7 тис. грн .: на Василівський район передбачено 64,7 тис. грн., Запорізький — 45, 5 тис. грн., Приазовський — 32,5 тис. грн, повідомляє прес-служба ЗОДА.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини