Головна У Запорізькій області учасникам АТО надають земельні наділи

У Запорізькій області учасникам АТО надають земельні наділи

by admin

54564-400x265На даний момент дозволи на розробку документації із землеустрою в Запорізькій області отримало вже 9 ​​військовослужбовців-учасників АТО, повідомляє прес-служба Головного управління Держземагентства по Запорізькій області. У власність бійцям будуть відведені земельні ділянки загальною площею 2,74 ГА.

При цьому вісім з них розташовані за межами населених пунктів. Такі земельні наділи для ведення садівництва та особистого селянського господарства учасникам антитерористичної операції надало Головне управління Держземагентства області.


Ще одна ділянка знаходиться в межах населеного пункту. Дозвіл на володіння ним для ведення особистого селянського господарства учаснику АТО з Михайлівського району надала Любимовська сільрада.

Всього від учасників антитерористичної операції із Запорізької області на даний момент надійшло 12 клопотань про надання земельних ділянок.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини