Головна У Запорізькій області амброзію міняють на гроші

У Запорізькій області амброзію міняють на гроші

by admin

ambrosiya_polinolПункти прийому амброзії з корінням від громадян в рамках двотижневої акції, оголошеної міською владою Мелітополя 11 липня, заробили по-справжньому тільки вчора. Станом на 9.00 сьогоднішнього дня в ТОВ «Мелітопользеленстрой» (вул. Ломонсова, 25) прийнято вже 490 кг алергенного бур’яну.

Як повідомила директор підприємства Людмила Кузовлева, забезпечили «зелений вал» всього три жителя Мелітополя. Двоє на легковику з причепом обірвали на міських пустирях вчора 157 кг, сьогодні вранці — 239 кг. Пенсіонер, живе в північній частині міста, у дитсадка «Казка» і в балці струмка Кизиярського (там вона вимахнула в зріст людини) пішки приніс в «Зеленбуд» нарвав 59 кг вчора і вже 35 кг сьогодні.


Нагадаємо, що акція з прийому амброзії, вирваною з коренем, по 1 грн за 1 кг триватиме до 1 серпня. Пункти прийому бур’яну знаходяться на вул. Ломоносова, 25 («Зеленбуд») та вул. А. Невського, 119 (КП «Чистота»).



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини