Головна У Запоріжжя з’їдуться козачата з усієї України

У Запоріжжя з’їдуться козачата з усієї України

by admin

26793120На Хортиці відбудеться гра «Джура 2014».

З 11 по 20 липня в Запоріжжі пройдуть всеукраїнські змагання серед козачат «Джура 2014». На гру зберуться команди з усіх областей України, всього брати участь у змаганнях буде близько 300 юних козаків. Про це повідомляють у департаменті освіти і науки запорізької ОДА.


«Такі заходи виховують юних патріотів України. До того ж діти вчаться здоровому способу життя, бути духовно багатими і фізично розвиненими особистостями», — додають управлінці.

Програма ігор передбачає такі види змагань: конкурс «Візитка рою (загону)»; брейн-ринг (за зразком гри «Що? Де? Коли?»); вікторини з історії України; конкурси на кращу пісню, рукописну газету, кінофільм або відеофільм про гру «Джура»; змагання на туристичній смузі перешкод, спортивного та туристичного орієнтування; огляд рівня початкової військової підготовки; військово-тактична і фізична підготовка; медична підготовка; цивільна оборона.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини