Головна У Запоріжжі зловили злочинця з Криму

У Запоріжжі зловили злочинця з Криму

by admin

466x10000_out__Співробітники Комунарського райвідділу міліції Запорізького міського управління ГУМВС України в Запорізькій області затримали молодика, який завдав тілесні ушкодження чоловіку та скоїв чотири крадіжки на території району.

4 жовтня 2014 в Комунарський райвідділ міліції надійшло повідомлення з 5-ї міської лікарні про те, що до них з травмами доставлений 40-річний чоловік. На місце події була направлена ​​слідчо-оперативна група райвідділу в повному складі.

В ході опитування, правоохоронці з’ясували, що напередодні до потерпілого в гості завітав знайомий з товаришем. Під час спільного розпивання спиртних напоїв між чоловіками виникла сварка, яка переросла в бійку, в результаті чого потерпілий від незнайомого хлопця отримав тілесні ушкодження.

Правоохоронці опитали всіх можливих свідків та очевидців події. Отримана інформація дозволила надалі встановити особу молодика, який завдав тілесні ушкодження потерпілому. Міліціонери провели ряд оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення місця знаходження зловмисника, адже він не мав постійного місця проживання на території Запоріжжя та області. Уже через кілька днів проведена робота дала позитивний результат — його затримали.

Зловмисником виявився 31-річний уродженець АР Крим. Тільки в липні 2014 він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння корисливого злочину.

Заступник начальника районного відділу — начальник кримінальної міліції майор міліції Олександр Гордієнко розповів, що під час проведення заходів по встановленню місця знаходження зловмисника, співробітники карного розшуку отримали оперативну інформацію про те, що розшукуваний ними хлопець причетний до скоєння крадіжок на території міста. Інформація знайшла своє підтвердження. Не бажаючи стати на шлях виправлення і влаштуватися на роботу, лиходій вирішив «заробляти» крадіжками.


Так, оперативники довели причетність затриманого до скоєння чотирьох крадіжок на території Комунарського району. Про його причетність до їх вчинення свідчать вилучені речові докази та покази свідків.

Так, 29 серпня він в продуктовому супермаркеті викрав з камери зберігання жіночу сумку, а вже 8 вересня з технічного поверху будинку по вулиці Чумаченко вкрав комутатор для підключення Інтернету.

Крім цього 28 вересня зловмисник зламав замок вхідних дверей будинку по вулиці 1905 і викрав з квартири телевізор і ДВД, а 9 жовтня в сауні по вулиці Новокузнецькій викрав два мобільних телефони.

Затриманому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Стосовно зловмисника порушено кримінальні провадження у ч.1 ст.122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження), ч.2,3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Найсуворіша санкція статей, вчинених ним кримінальних правопорушень, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Триває досудове розслідування, повідомляє СЗГ ЗМУ ГУМВС України в Запорізькій області.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини