Головна У Запоріжжі влаштували бал для школярів

У Запоріжжі влаштували бал для школярів

by admin

311У театрі ім. Магара третій рік поспіль, відкривається і закривається дитячий театральний сезон.
Щоосені і щоліта Фея Казка, вона ж — актриса театру, автор сценарію і постановник балу Олеся Плахоткіна, запрошує малюків на нову програму. Торік разом з нею і Королем — Андрієм Косодій, з малюками грала і вчила їх танцювати Галина Астаф’єва в ролі Феї Фантазії, яка спеціально прибула в Театр на честь балу.
Принцеси Казкового королівства — героїні казок «Бременські музиканти» Світлана Вавілова, «По щучому велінню …» Аліна Савицька та «Новорічна примха Принцеси» Катерина Стаценко — здавали іспит з танців Танцмейстер Оп-ля-ля, артисту балету Юрію Єременко і також допомагали дітворі опанувати менует, вальсом, полькою.
Оркестром диригував маестро Тра-ля-ля, він же — головний диригент театру Олександр Сурженко, а жартами розважав невтомний Шут Сергій Перепелиця. Після балу малюків запросили подивитися музичну казку «Попелюшка».
Під час балу був оголошений черговий конкурс малюнка, тому щотижня, приходячи на перегляд музичної казки, діти можуть приносити свої малюнки казок і передавати їх Феї Казці або Феї Фантазії. Перші результати конкурсу будуть оголошені в грудні, під час новорічно-різдвяних свят, передає прес-служба театру ім. В. Магара.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини