Головна У Запоріжжі відновили будівництво мостів?

У Запоріжжі відновили будівництво мостів?

by admin

1024x683xmost.jpg.pagespeed.ic.J48uyxAd5BЯк повідомляє прес-служба Служби автомобільних доріг в запорізькій області:

— Завдяки підтримці та допомозі Запорізької ОДА Службі автомобільних доріг в Запорізькій області, у вересні та на початку жовтня вдалося акумулювати грошові кошти в розмірі майже 2 млн грн. За ці кошти, станом на 7 жовтня відновлено роботи на будівництві автотранспортної магістралі через річку Дніпро в місті Запоріжжі.

Так, підрядним підприємством ТОВ «Підприємство Маст-Буд» відновлено роботи по збору прогонової будови Споруди №4 (міст через. Старий Дніпро). На сьогодні підрядником залучено 25 фахівців. Надалі кількість робочих планується збільшувати, якщо продовжиться спонсорування будівництва.


Уже ведуться роботи з підготовки ортотропних плит прогонової будови, проводяться монтажні та зварювальні роботи. На стапелі Споруди №3 розпочато укрупнювальне збирання прогонової будови (з головними балками і ортотропними плитами).

Крім того, в даний час Служба автомобільних доріг активно веде роботу з ТОВ «Мостобудівельний загін №73» г. Николаев для відновлення робіт з добудови Пилона (Спорудження №10).



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини