Головна У Запоріжжі пройшла інтелектуальна гра

У Запоріжжі пройшла інтелектуальна гра

by admin

84b09f8b4ddeeac4ba487ed06d74a577Молодіжна організація комбінату «Запоріжсталь» ініціювала проект під назвою «Зробимо наше місто кращим разом». В рамках цього проекту провели інтелектуальну гру «Краще місто на Землі». Учні 15 шкіл боролися за звання найрозумнішого школяра обласного центру.

Гра складалася з трьох етапів. В кожному етапі було по 9 питань. На роздум одного питання була всього одна хвилина. Учні кажуть, що за допомогою таких інтелектуальних ігор можна розвивати не лише ерудицію, але такі ігри допомагають будувати справжні команди.


Ця частина гри є заключною. Тут беруть участь школярі, які стали переможцями в подібних іграх в своїх навчальних закладах. Тепер їм доведеться битися з переможцями інших шкіл. Вони кажуть, що це дуже серйозне випробування. Майже всі питання гри — логічні. Учасники зізнаються, що дуже часто правильну відповідь дуже складно знайти.

Члени журі кажуть, що гра запорізьких учнів, в цілому, проходила в щирій і дружній атмосфері. Але переможців треба було визначити. Ними стали учні школи №20 та колегіуму «Елінт». Як приз кожен учасник команди переможців отримав від комбінату «Запоріжсталь» фірмові годинники.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини