Головна У Запоріжжі нагородили військовослужбовців, правоохоронців і волонтерів

У Запоріжжі нагородили військовослужбовців, правоохоронців і волонтерів

by admin

1315321411_170239Почесними гостями урочистого зібрання, яке пройшло в театрі ім. В. Магара стали люди, що відстоюють цілісність України в наші дні. Серед них: військові та правоохоронці, які побували в зоні АТО, волонтери, громадські працівники.

На початку заходу присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять тих, хто загинув, захищаючи свою Батьківщину. Голова запорізької обласної державної адміністрації Валерій Баранов висловив упевненість, що завдяки силі духу, патріотизму, відповідальності за долю своєї країни українці витримають важкі випробування.

«Головне, що є любов до Батьківщини, патріотизм і велике бажання зробити Україну сучасною демократичною державою», — підкреслив Валерій Баранов.


В урочистій обстановці військовослужбовців, правоохоронців, волонтерів, які виявили мужність та героїзм, зазначили державними та обласними нагородами.

По закінченню урочистої частини відбувся тематичний концерт.

Сьогодні до могил запорозьких військовослужбовців, загиблих в зоні АТО, поклали квіти, інформує прес-центр мерії.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини