Головна У Запоріжжі було скоєно 43 спроби влаштувати терористичний акт

У Запоріжжі було скоєно 43 спроби влаштувати терористичний акт

by admin

838197Голова Запорізької ОДА Валерій Баранов, розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук про те, як навесні поточного року вдалося вберегти спокій в Запорізькій області.

— Я завжди обіцяв згодом розповісти про весняні затриманнях збройних сепаратистів, що проходили в нашій області. Це вже історія, але перед святом 9 травня запорізькі спецслужби заарештували дві групи озброєних бандитів, які збиралися підривати бомби на проспекті і підірвати нафтобазу. За цей смутний час співробітники СБУ припинили 22 спроби зміни конституційного ладу із застосуванням насильства і 43 терористичних акта, — пише Валерій Олексійович.

Глава Запорізької ОДА розповів, що на даний момент порушено 140 кримінальних справ стосовно людей, які не хотіли миру запорізькій землі. Заарештовано 49 правопорушників. Співробітникам правоохоронних органів вдалося вилучити більше 30 тисяч одиниць зброї, яка могла бути спрямоване проти жителів Запоріжжя.


Валерій Баранов також зазначив:

– Ми повинні бути вдячні працівникам СБУ області та міліціонерам, які цілодобово і без вихідних виконували і виконують свою невидиму роботу. А з нашого боку вдалося забезпечити їх усією необхідною спецтехнікою та апаратурою, без якої неможливо було б виявлення екстремістів і припинення їх підривної діяльності.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини