Головна «Самопоміч» озвучила свою позицію по знесенню запорізького Леніна

«Самопоміч» озвучила свою позицію по знесенню запорізького Леніна

by admin

800x533xGLU_8334.jpg.pagespeed.ic._rWHs6h6nSЗі знесенням пам’ятника Леніна в Запоріжжі потрібно почекати, щоб перед виборами падінням Ильича не піднімати рейтинг Компартії і Опозиційному блоку. Таку думку під час сьогоднішнього візиту до Запоріжжя озвучили представники всеукраїнського об’єднання «Самопоміч». З пам’ятником Леніну, впевнені вони, можна буде попрощатися вже після виборів, призначених на 26 жовтня.

— Ми були в Харкові і бачили, як демонтаж Леніна цементує поки ще рихлий елемент «п’ятої колони». Вам хочеться спиляти Леніна? Спиляєте, але спиляєте, будь ласка, 27 жовтня, — порадив запорожцям Віктор Кривенко (на фото), номер 5 у передвиборчому списку »Самопомочі». — Не потрібно дарувати комуністам і колишнім регіоналам з «Опозиційного блоку» такий шанс, щоб вони підвищили свій рейтинг і з акумулювали по три відсотки.
Нагадаємо, що сьогодні Запоріжжя та Мелітополь відвідали представники всеукраїнського об’єднання «Самопоміч» — Віктор Кривенко (№5 в передвиборчому списку), Олена Сотник (№11), Вікторія Войціцький (№22). Вони зустрілися із співробітниками «Амстора», «Дніпроспецсталі», Мелітопольського м’ясокомбінату.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини