Головна Найближчим часом в Запорізькій області оголосять збір добровольців

Найближчим часом в Запорізькій області оголосять збір добровольців

by admin

610x385xsoldaty-.jpg.pagespeed.ic.nxlwhmzIIEВ Дніпропетровській обладміністрації спільно з представниками Запорізької ОДА та Штабу національного захисту Запорізької області відбулося засідання Ради оборони Дніпропетровській області, повідомляє hromadske.tv.

За словами заступника голови — керівника апарату Дніпропетровської ОДА Геннадія Корбана, область готова відбити зовнішнє вторгнення. Рада оборони запропонувала Міністерству оборони України доукомплектувати дніпропетровські бригади — 17, 25 і 93 — добровольцями і додати техніки.

Заступник голови Дніпропетровської ОДА Святослав Олійник повідомив, що найближчим часом штаби в обох областях оголосять про збір добровольців, які готові у складі ВСУ або добровольчих формувань стати на захист країни. Добровольців забезпечать усім необхідним, включаючи сучасні засоби захисту, і вони пройдуть відповідну підготовку на навчаннях.


Між тим, 24tv.ua повідомляє, що Дніпропетровщина і Запоріжжя почали готуватися до запровадження надзвичайного або воєнного стану.

На кордоні Дніпропетровської та Запорізької областей посилять блокпости. Чиновники повідомили, що системи оповіщення в області працюють, їх перевіряли під час гудка пам’яті на День незалежності. Запасу ліків, води і продовольства в області зроблено на 3 тижні.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини