Головна «Металург» і «Чорноморець» не змогли визначити сильнішого

«Металург» і «Чорноморець» не змогли визначити сильнішого

by admin

1364a-mzКоманда запорізького «Металургу» в рамках 11 туру чемпіонату України вдома зустрічалася з «Чорноморцем» з Одеси. В цій зустрічі не всі гравці запорізької команди змогли взяти участь у матчі. Зіграти не змогли Євген Боровик та Дмитро Льопа. Перший тайм пройшов за рівної боротьби. У господарів декілька разів Юрій Штурко небезпечно проходив до штрафної, але це ніяк не відобразилось на результаті матчу. Відкрити рахунок своїми зусиллями намагався також Володимир Прийомов. З-за меж штрафної намагалася влучити в ворота суперника Орелесі та Ульянов, але іх старання пройшли даремно.

Другий тайм розпочався за більш активної гри команд. Декілька цікавих і небезпечних моментів біля воріт запорізького клубу створили Кирило Ковальчук та Іван Бойко, але Максим Старцев був на щабель вище. Трохи пізніше одеські гості змарнували стовідсотковий момент – після розіграшу штрафного удару біля воріт «Металурга» Опанасенко вдарив вище воріт. Відповідь «Чорноморцю» на останніх секундах гри намагався видати Сержіо, але м’яч влучив у штангу, на жаль для господарів. Глядач у цій грі так і не побачив забитих голів.


Зараз «Металург» знаходиться на одинадцятому місці Прем’єр-Ліги, набравши дев’ять очок за десять турів.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини