Головна Луганська «Зоря» проведе «домашній» матч на запорізькій «Славутич-Арені»

Луганська «Зоря» проведе «домашній» матч на запорізькій «Славутич-Арені»

by admin

600x450xslavutich_arena.jpg.pagespeed.ic.6UNBzu9kyVДирекція Прем’єр-ліги затвердила дати і час початку матчів 10-12 турів чемпіонату України-2014/2015. Серед інших команд УПЛ про час проведення своїх поєдинків дізнався і запорізький «Металург». Так, в 10-му турі запоріжці відправляться в гості до маріупольського «Іллічівцю». Поєдинок проти маріупольців відбудеться в будній день — в п’ятницю, 24 жовтня. Початок гри — о 17.00.

В 11 турі «Металург» зіграє вдома проти одеського «Чорноморця». «Славутич-Арена» прийме суперників в суботу, 1 листопада. Стартовий свисток арбітра зустрічі пролунає о 19.30.


В 12 турі запоріжці знову відправляться в гості. Втім, ймовірно, що гостьовий поєдинок виявиться таким для запорожців лише номінально. Адже в суперниках у «Металурга» буде луганська «Зоря», яка свої домашні ігри проводить на «Славутич-Арені». Як повідомляє прес-служба ФК «Металург», запорозько-луганське футбольне протистояння відбудеться в суботу, 8 листопада. Початок поєдинку — о 17.00.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини