Головна Лідер «Антимайдан» вимагає у СБУ, щоб їй повернули речі

Лідер «Антимайдан» вимагає у СБУ, щоб їй повернули речі

by admin

c6f67e3c23a65a546f064914ca59b6b4Активістка міста Мелітополь Катерина Уманець, що бере участь в акції «російська весна» поскаржилася до прокуратури міста. Причина скарги — дії співробітника управління служби безпеки України в місті Запоріжжя. За словами Катерини Уманець, СБУ ось уже 5 місяців не віддають їй особисті речі, які були вилучені в ході слідства.

В 7 ранку 25 травня до мене додому з’явилися співробітники СБУ. Причому вони нагодували чимось мою собаку, що та потім дня зо три не гавкала і сиділа, як зомбі. Вони забрали планшет, подарований дитині на День народження і два ноутбука. Ще співробітники СБУ забрали документи на партію «Русский блок», яка так і не була створена та візитки. Цю партію заборонили створювати, якщо ви пам’ятаєте. Так ось планшет і два ноутбука мені так і не повернули до сьогоднішнього дня », — заявляє Катерина Уманець. «Я вже зверталася в СБУ нашого міста, але мене відправили в Запоріжжя. У Запоріжжя я подзвонила, але поки нічого не змінилося », — додала вона.


Після невдалих спроб самостійно повернути собі речі, Катерина Уманець прийняла рішення підключити місцеву прокуратуру до цього процесу.

Ще стало відомо, що Катерина Уманець стала членом КПУ, яку теж хочуть заборонити в Україні.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини