Головна Ковзанка в Запоріжжі все ж з’явиться

Ковзанка в Запоріжжі все ж з’явиться

by admin

oWqi-I0q5soЛьодова ковзанка з’явиться в Запоріжжі в «Дубовому гаю» вже в кінці цього року. Відвідувачі парку зможуть кататися на єдиній діючій ковзанці в Запоріжжі вже на Новий рік. Про це заявила Вікторія Чекалова, директор «Дубового гаю».

Не дивлячись на те, що депутати на сесії міської ради відмовились виділяти кошти з бюджету на будівництво ковзанки, дирекція «Дубового гаю» вже оголосила тендер.

«Спочатку ми планували будувати ковзанку за власні кошти. Ми звикли так працювати, адже так працюється набагато ефективніше. Нами за власні кошти вже збудовано декілька туалетів і встановили поливну систему. Якби гроші на ковзанку виділили з бюджету, то нам би не довелось заробляти на його будівництво і ми змогли б віддати 60% часу для малозабезпечених людей та різних спортивних секцій. Вони б могли кататися безкоштовно. Але тепер, на жаль, такого їм ми запропонувати не зможемо, адже маємо заробляти кошти, щоб компенсувати вартість будівництва ковзанки», — говорить Вікторія Чекалова.


«Головним критерієм нашої ковзанки буде доступність. На ковзанці може бути близько 100 осіб. Вартість ковзанки буде 25 гривень на годину», — додала директор «Дубового гаю». Ковзанка почне працювати вже на початку січня. Ковзани в парку також будуть видавати.

 

 



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини