Головна Керівництво «Запоріжсталі» відправили лист Президенту

Керівництво «Запоріжсталі» відправили лист Президенту

by admin

zaporozhstalДиректор «Запоріжсталі» написав скаргу Президенту України Петру Порошенко.

Про це стало відомо від самих працівників даного підприємства. Ще вони повідомили, що всі співробітники ВАТ «Запоріжсталь» поставили свої підписи під цим зверненням.

Прохання директорів підприємства полягала в тому, щоб Петро Порошенко розібрався з ситуацією, яка відбулася трохи більше двох тижнів тому, 15 жовтня.


Нагадаємо, що 15 жовтня активісти зажадали у керівництва заводу припинити забруднювати повітря. Комбінат заявив, що ця акція провокаційного характеру та активістів «Правого сектора» серед мітингувальників немає.

Однак Артем Скоропадський, прес-секретар Правого сектора, заявив, що їх політична сила ніяким чином не причетна до даної акції. Втім, пізніше Борислав Береза​​, керівник інформаційного напряму «Правого сектора» сказав, що саме представники «Правого сектора» перебували біля «Запоріжсталі». А акція їх була спрямована на те, щоб суспільство і керівники підприємства звернули увагу на ті проблеми, які завод створює.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини