Головна Дефекти асфальту ледь не забрали життя двох людей в Запоріжжі

Дефекти асфальту ледь не забрали життя двох людей в Запоріжжі

by admin

400x299x1403776909_dtp_zag.jpg.pagespeed.ic.oVko2ihSd0Дефекти асфальту ледь не угробили двох осіб в Запоріжжі. Як повідомили в прес-службі УДАІ регіону, в 22:10, по вул. Героїв Сталінграда з боку вул. Запорізька рухався автомобіль Сузукі, під керуванням чоловіка 1984 року народження. На перехресті з вул. Грязнова водительности вибрав безпечну швидкість руху не впорався з керуванням, внаслідок чого здійснив наїзд на наплив асфальту після чого некерований автомобіль виїхав за межі проїжджої частини де врізався в електроопору.
В результаті ДТП:
— Водій автомобіля Сузукі госпіталізований в 5 міську лікарню з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма під питанням, закритий перелом шийки правого стегна, закритий перелом кісток носа;
— Пасажир автомобіля Сузукі, жінка 1984 року народження, госпіталізована в 5 міську лікарню з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма під питанням, струс головного мозку, забій лобної ділянки, тупа травма живота.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини