Головна Чергові випадки телефонного шахрайства

Чергові випадки телефонного шахрайства

by admin

1376443968_moshennik1Громадяни залишаються без грошей. За останню добу жертвами схеми «Ваш родич знаходиться в міліції» стали 3 особи.

В Хортицький районний відділ за допомогою звернулася 79-річна місцева жителька. Вона заявила, що їй зателефонували, невідомий сказав, що він працівник міліції, а син жінки знаходиться в міліції. Щоб «звільнити» сина жінці довелося заплатити 5 тисяч гривень.

За аналогічною схемою постраждала і жителька Комунарського району. За словами жінки їй зателефонували і повідомили, що її зять через бійку потрапив до міліції. А для того, щоб закрити кримінальне провадження потрібні гроші. Після дзвінка до жінки прийшов невідомий, якому вона віддала 8 тисяч гривень.


8 тисяч гривень віддала шахраям і 72-річна пенсіонерка. Жінка думала, що таким чином «допомагала» сину.

За всіма вищезгаданими фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці шукають шахраїв і попереджають громадян бути більш відповідальними і обережними в спілкуванні з незнайомцями. Отриману від незнайомця інформацію – обов’язково перевірте. Це може допомогти збереженню ваших збережень.

 



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини