Головна Ботанічний сад Запоріжжя святкує День народження

Ботанічний сад Запоріжжя святкує День народження

by admin

IMG_6389Вчора, 29 жовтня, у запорізького ботанічного саду День народження. Йому виповнилося 56 років. На честь цього свята всіх ветеранів урочисто привітали, нагородивши їх грамотами.

День народження відзначали великим тортом з смачним чаєм. На торті був зображений ботанічний сад. Разом із співробітниками свято відзначала мавпочка на ім’я Чіп, яка є їх зіркою. Деньок видався на славу, було тепло і сонячно. Тому Чіп зміг прогулятися по парку.


Через те, що працівники ботанічного саду мають дуже багато турбот, святкувати довелося дуже скромно. Тільки вчора працівники змогли ліквідувати всі наслідки після урагану, що був ще 23 вересня. Оранжерею відновили вже давно, адже від її справності залежала безпека всіх рослин саду. Проте, багато проблем доставили повалені дерева. Через них було важко пересуватися по парку.

Завдяки допомозі, яку виділили підприємства, наслідки після урагану змогли ліквідувати на 95%. Залишилася лише мінімальна частина робіт, але я цими роботами цілком зможе впоратися персонал ботанічного саду. У відвідувачів і співробітників дуже гарне й оптимістичне настрій, як і годиться в День народження.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини