Головна Автовикрадача зі стажем затримали в Запорізькій області

Автовикрадача зі стажем затримали в Запорізькій області

by admin

auto-001Співробітники Мелітопольського міськвідділу ГУМВС України в Запорізькій області затримали зловмисника, який «заробляв на життя» крадіжками транспортних засобів.

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС в Запорізькій області.

Вночі 29 серпня зі двору одного з жителів Мелітополя невідомий скоїв крадіжку автомобіля «ЗАЗ». Уже вранці міліціонери знайшли машину зі зламаними дверима і замком запалювання, кинуту в поле.


Співробітники карного розшуку місцевого відділення міліції оглянули автомобіль і місцевість, де невідомий злодій залишив транспортний засіб. Правоохоронці провели роботу по встановленню можливих свідків події та особистості невідомого зловмисника. Перевірили жителів Мелітополя, які раніше вже притягувалися до відповідальності за подібні кримінальні правопорушення. Професійні та злагоджені дії швидко дали очікуваний результат. Вже 3 вересня оперативники вийшли на «слід», а потім і затримали злодія автомобіля. Ним виявився раніше судимий за вчинення корисливих злочинів місцевий житель 1993 року народження. Крім того, за місцем проживання злодія виявили та вилучили мопед «Сузукі», який він викрав вночі 2 вересня. Правоохоронці повернули двоколісний транспорт власнику.

На сьогодні зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Йому пред’явлено підозру за двома епізодами. Але у міліціонерів є підстави вважати, що на цьому «послужний список» зловмисника не закінчується.

Зараз відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років. Проводяться слідчі дії.



News24 — це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини