Головна Рецепти Завжди тримаю в холодильнику сир для цієї смакоти: найніжніший сирний десерт до чаю

Завжди тримаю в холодильнику сир для цієї смакоти: найніжніший сирний десерт до чаю

by admin

Зникає за хвилину! Неймовірний сирний десерт до чаю із простих продуктів. Він такий ніжний, що немов тане в роті! Готується швидко та просто. Спробуйте – ви будете у захваті! Ділюсь рецептом.

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Яйце – 1 штука
  • Сіль – щіпка
  • Цукор – 60 грам
  • Вершкове масло – 100 грам
  • Борошно – 300 грам
  • Розпушувач – 1 чайна ложка

Для начинки:

  • Сир – 500 грам
  • Цукор – 70 грам
  • Ванільний цукор – 10 грам
  • Сметана – 100 грам
  • Крохмаль чи борошно – 2 столові ложки (30 грам)
  • Жовтки – 2 штуки
  • Білки – 2 штуки + цукор – 70 грам
  • Какао-порошок -1 столова ложка

Приготування:

У миску розбиваємо яйце, додаємо сіль, цукор і перемішуємо.

Вливаємо розтоплене вершкове масло. Поступово просіюємо борошно і додаємо розпушувач, перемішуємо. Замішуємо тісто.

Викладаємо тісто у форму та розподіляємо по всьому дну, сформувавши бортики. Забираємо в холодильник на 10 хвилин.

У миску вливаємо жовтки, додаємо цукор, ванільний цукор і викладаємо сир. Викладаємо сметану, всипаємо крохмаль, збиваємо все блендером до однорідності.

В іншу миску вливаємо білки, всипаємо цукор і збиваємо міксером.


Викладаємо білки до жовтків у кілька прийомів, перемішуємо.

Перекладаємо 1/2 частину в чисту миску. Просіюємо какао і перемішуємо.

Викладаємо на тісто білу сирну масу та вирівнюємо. Зверху прикрашаємо шоколадною масою.

Робимо візерунок та відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

Дістаємо і смакуємо.



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини