Головна Рецепти З цим соусом навіть дешева риба на смак буде як дорога! А соус з самих простих продуктів

З цим соусом навіть дешева риба на смак буде як дорога! А соус з самих простих продуктів

by admin

Зі звичайного минтая роблю страву, яку не соромно подати на будь-який стіл! Секрет вишуканого смаку в соусі та способі приготування: минтай не смажу, а змащую дуже цікавим соусом і запікаю у духовці.

Інгредієнти:

  • Минтай – 3 – 4 шт.
  • Гірчиця – 2 ст. л.
  • Вершки (33%) -2 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Мелена суміш перців – 0,5 ч. л.
  • Італійські трави – 0,5 ч. л.
  • Гірчиця в зернах – 1 ч. л.

Приготування:

Минтай очищаю, прибираю все зайве (зокрема й чорну плівку на черевці). Можна відразу взяти вже підготовлене філе, так буде швидше.

Тепер в окремій мисці змішую гірчицю ті вершки, сюди ж додаю зернисту гірчицю, італійські трави, сіль, трохи меленої суміші перців. Перемішую. Спеціями тут сильно не захоплююся, щоб не забити ними смак риби.

Отриманим гірчичним соусом рясно змащую рибу зовні та всередині.

Викладаю у форму для запікання і ставлю в розігріту до 180 градусів духовку на 25 – 30 хвилин. Подаю таку рибу з відвареною картоплею і овочами.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини