Головна Рецепти Як у бабусі! Секрет соковитих котлет у духовці, який мало хто знає! Готую так вже 10 років

Як у бабусі! Секрет соковитих котлет у духовці, який мало хто знає! Готую так вже 10 років

by admin

Це напевно один з найкращих рецептів котлет, який я знаю. Вони ну дуже ніжні всередині, можна їсти просто губами. Всім домашнім дуже до смаку ці котлетки. Подаю їх з любим гарніром чи салатом.

Інгредієнти:

  • Фарш 0,5 кг
  • Хліб 4 шматочки
  • Молоко 150 мл
  • Яйця 1 шт
  • Сіль, перець, паприка
  • Сметана 2 столові ложки
  • Часник 3-4 зубчики
  • Цибуля 1 шт
  • Панірувальні сухарі 60 гр

Приготування:

Заливаємо шматочки хліба молоком і чекаємо поки вони розмокнуть. У миску з фаршем розбиваємо яйце, висипаємо сіль, чорний перець та паприку, викладаємо сметану та перемішуємо.

У блендер кладемо часник і нарізану цибулю, подрібнюємо до стану пюре. Викладаємо цибульне пюре до фаршу разом із віджатим хлібом і вимішуємо до однорідності.

Вимішувати фарш краще довше, щоб котлети були пишнішими. Можна навіть відбити фарш.

Залишаємо його у холодильнику під плівкою на 1 годину.

Тепер формуємо котлети і обвалюємо їх в панірувальних сухарях.

На олії в сковороді обсмажуємо котлетки до золотистої скоринки, а потім перекладаємо їх на деко.

Заздалегідь застилаємо деко пергаментом.

Під пергамент виливаємо воду так, щоб вона накрила поверхню на 1 мм. Накриваємо котлети зверху також пергаментом і випікаємо при 180 градусах 10-15 хвилин.

В результаті ми маємо соковиті та пишні домашні котлети. Вони золотисті і хрусткі зовні та дуже ніжні всередині.

Мої дітки їх обожнюють.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини