Головна Рецепти Як приготувати картопляні котлети так, щоб були не гірші за м’ясні

Як приготувати картопляні котлети так, щоб були не гірші за м’ясні

by admin

Картопляні котлети поступаються за популярністю м’ясним, а дарма.

Спробуйте приготувати котлети за таким рецептом.

Подробиці

Домочадцям обов’язково сподобається ця страва, та проситимуть добавки.

Секрет у тому, що на відміну від м’ясних, картопляні котлети можна доповнювати смачною начинкою.

Дуже швидко з’їдаються гостями картопляні котлети з сиром та шинкою. А ось як їх приготувати.

Інгредієнти:

  • Картопля – 500 грамів.
  • Сир – 100 грамів.
  • Шинка – 200 грамів.
  • Яйця – 2 шт.
  • Борошно – 2 ложки.
  • Пір’я цибулі – 5 шт.
  • Сметана – ложка.
  • Сіль та перець за смаком.

Приготування

Відваріть картоплю в мундирі, дайте охолонути і зніміть шкірку.

Натріть на тертці шинку та сир, наріжте цибулю.

Готуємо начинку – змішуємо шинку, сир та цибулю, вбиваємо два яйця, присипаємо борошном. Перемішуємо.

Тепер у кульку з відвареної картоплі кладемо ложку начинки і вологими руками формуємо котлету на кшталт пиріжка.

Обвалюємо котлети в борошні та викладаємо на гарячу сковорідку.

Смажимо до рум’яної скоринки з двох сторін і знімаємо з вогню.

Подаємо картопляні котлети на стіл зі сметаною та свіжою цибулею.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини