Головна Рецепти Як приготувати домашні яблучні цукерки

Як приготувати домашні яблучні цукерки

by admin

Коли у вас виникає бажання приготувати щось солодке та корисне, згадайте цей рецепт. Яблука для нього краще брати яблука зеленого кольору. Цукерки вийдуть смачними, якщо правильно приготувати карамель. Зверху буде хрустка оболонка, а середині свіже яблуко. Ідеальне поєднання текстур та смаків.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні компоненти:

  • яблуко — 2 шт.;
  • вода — 125 мл;
  • барвник — 1 ч.л.;
  • цукор — 250 г;
  • лимонний сік — 1 ч.л.

Як приготувати

Яблука розріжте на скибки. Просушіть їх паперовою серветкою. Потім їх ще раз треба буде просушити. Від цього залежить якість прилипання карамелі.


Отже, тепер її треба зварити. Для цього в каструльку наливаємо воду та висипаємо цукор. Варіть, постійно помішуючи, до повного розчинення цукру. Доведіть до кипіння. Тоді влийте лимонний сік. Продовжуйте варити. Має бути жовтуватий колір.

Тепер час додати барвник (харчовий гель будь-якого кольору). Перемішайте та заберіть з вогню.

Підготуйте відріз пергаменту. Яблука обмокніть в карамель та викладіть на папір. Тепер треба зачекати 2 години при кімнатній температурі. Карамель застигне і у вас будуть смачні натуральні цукерки. Смачного!



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини