Ділюсь секретом з допомогою якого ваші тарталетки ніколи не розмокнуть, залишаться хрумкими, без різниці яка буде начинка. А також ділюсь варіантом своєї улюбленої начинки.
Інгредієнти:
- Оселедець
- Твердий сир 100-150 г.
- Яйця варені 2 шт.
- Зелень за смаком
- Майонез 2-3 ст. л.
- Вершкове масло
- Огірок свіжий 1 шт.
- Кукурудза
Приготування:
Оселедець нарізаю дрібними кубиками.
Додаю в миску оселедець, натираю на терці сир та варені яйця. За смаком додаю зелень. Заправляю майонезом та перемішую.
Тепер секрет хрумких тарталеток. Беру м’яке вершкове масло, попередньо залишаю його в теплому місці, щоб воно розтопилось саме. Важливо! НЕ розтоплюю його на вогні!
Змащую тарталетки маслом і відправляю їх в холодильник на 10 хвилин, для того, щоб масло застигло і не впиталось в тарталетку. Простий, але дуже дієвий секретний спосіб.
Тоді наповнюю тарталетки начинкою, прикрашаю огірком та кукурудзою. Смачного!