Головна Рецепти Телятина після такого приготування ніжніша за курку

Телятина після такого приготування ніжніша за курку

by admin

Існує стереотип, що телятина дуже жорстка, волокна грубі, довго готується і ще й часто має неприємний запах. Але такий міф літає не просто так: хтось мав-таки неприємний досвід, але якщо готувати телятину таким способом, то вона буде м’яка та ніжна, мов курятина.

Подробиці

Секрет приготування телятини в тому, що має вона готуватися у власному сокові з частковим додаванням води. Ніякого смаження на олії чи тим більш додавання борошна.


На суху сковорідку викладіть шматочки м’яса, ідеально, якщо це буде шия. І готуйте на середньому вогні протягом 15 хвилин. Після цього додайте цибулю, порізану півкільцями. Тепер можна влити воду: орієнтуйтеся на те, скільки м’яса і як багато ви хочете підливи.

При такому тушкуванні цибуля також дасть сік. Готуйте ще протягом 30 хвилин, але вже додайте сіль та прянощі. Години буде достатньо для того, щоб отримати м’якеньке м’ясо. Смачного!



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини