Головна Рецепти Смачний тандем для закуски — баклажани з сиром

Смачний тандем для закуски — баклажани з сиром

by admin

Баклажани належать до тих овочів, які легко міксувати з іншими продуктами. Вони чудово підходять для салатів, закусок та гарнірів. Пропонуємо вам спробувати комбінацію з сиром. Закуска стане хітом на вашому столі. Її можна використовувати не лише як самостійну страву, але й у вигляді начинки для тостів та брускет.

Інгредієнти для страви

Вам потрібні наступні продукти:


  • баклажани — 2 шт.;
  • сир — 120 г;
  • цибуля — 1 шт.;
  • майоран — 1 ч.л.;
  • сіль, прець.

Як приготувати

З баклажанів зніміть шкірку. А решту наріжте кубиком. Їх треба обсмажити на сковороді з олією до золотистої скоринки. Багато олії не наливайте. Зверніть увагу, що всі баклажани за раз не помістяться на сковороді. Якщо закласти все відразу, вони будуть тушкуватись. А нам потрібна скоринка на кубиках. Баклажани обсмажуйте або на двох сковорідках, або поетапно. Кожну партію приблизно по 7 хвилин.

Окремо підсмажте цибулю на невеликій кількості олії. Коли вона стане золотистого кольору, тоді перекладіть її до баклажанів. Прогрійте все разом, посоліть та додайте спецій. В останню чергу покладіть натертий сир. Краще брати той, який добре тягнеться. Закуску подавайте до столу теплою. Смачного!



News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини