Головна Рецепти Рецепт ледачої вечері з куркою та рисом

Рецепт ледачої вечері з куркою та рисом

by admin

Каструлю з рисом постав на плиту, курку замаринуй, то вари, інше запікай. Не треба робити так багато дій та бруднити весь посуд. Зробіть все швидше та простіше. Пропонуємо ідею для смачної вечері. Для неї можна використовувати не лише рис, але й будь-яку іншу крупу на ваш смак: гречка, булгур, пшоно та ін.

Інгредієнти

  • сіль, перець;
  • спеції за смаком;
  • курячи лапки;
  • рис або інша крупа;
  • вершкове масло.

Як приготувати

Рис промийте та висипте в форму для запікання. Зручно готувати в скляній. Налийте води. Рис повністю має бути покритий і на сантиметр вище. Посоліть його у воді. Можна для аромату додати тертий часник.

Курячі лапки, ніжки або крильця натріть вашими улюбленими спеціями та посоліть. А тепер просто викладіть їх на рис у воду. Зверху покладіть кілька шматочків масла. Накрийте або скляною кришкою, якщо є від форми, або фольгою.

В процесі приготування у духовці рис приготується, вода випарується, лапки засмажаться. Вечеря буде готова на всю родину. Смачного!




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини