Головна Рецепти Перевершило всі очікування! Чоловік готовий носити на руках! Тепер готую таку вечерю, майже щодня

Перевершило всі очікування! Чоловік готовий носити на руках! Тепер готую таку вечерю, майже щодня

by admin

Вечеря щодня. Люблю готувати такі вечері, які займають мало часу для приготування. Начебто і продукти звичайні, а виходить надзвичайно смачно та просто. Я дуже хочу, щоб і ви приготували для своїх рідних таку смакоту, їм точно сподобається.

Інгредієнти:

  • М’ясо 800 г.
  • Цибуля 160 г.
  • Крохмаль 5 ч.л.
  • Яйце 1 шт.
  • Сметана 190 г.
  • Вода 400 мл.
  • Часник 1 зуб.
  • Мускатний горіх
  • Сіль перець.

Приготування:

Спершу нам потрібно підготувати воду для приготування макаронів. Доводимо до кипіння і трохи солимо. Всипаємо макарони і варимо до готовності, взагалі як завжди.

Поки варяться макарони займемося м’ясом. Наріжемо його на середні шматочки, такі щоб помістилися у ваш блендер. Також наріжемо цибулю, теж ріжемо щоб помістився в блендер)

Закидаємо все у блендер і перебиваємо до стану фаршу.

Макарони приготувалися, промиваємо їх під водою і викладаємо на друшляк, потім додамо невеликий шматочок вершкового масла.

Повертаємось до фаршу. Його потрібно посолити та поперчити. Вливаємо сюди яйце і добре перемішуємо.

Всипаємо ще невелику кількість крохмалю і знову перемішуємо.

Переходимо до найцікавішого – ліпимо тефтельки. Ліпимо невеликого розміру, приблизно як волоський горіх. Якщо вони погано ліпляться, то додайте ще трохи крохмалю.

Тепер на гарячу сковороду наливаємо невелику кількість вершкового масла. Відправляємо сюди тефтелі і смажимо з обох боків до золотистої скоринки.

Коли тефтелі будуть готові, прибираємо їх зі сковороди на паперовий рушник. Залишки масла також прибираємо і наливаємо в сковороду воду. Додамо сюди сметану, сіль, перець та трохи мускатного горіха. Також за бажанням можете натерти на дрібній тертці трохи часнику. Чекаємо коли закипить

І нарешті відправляємо сюди тефтелі, накриваємо кришкою та тушимо 15 хвилин.

Наприкінці посипаємо зеленню.




News24 – це незалежне українське інтернет-видання, що публікує свіжі новини з України та світу. Ми надаємо пріоритет подіям, що відбуваються в нашій країні.

Відбираємо лише найважливіші, актуальні та цікаві новини, щоб ви не пропустили нічого суттєвого.

Популярно

Новини